top of page
F-T-P-022-A_edited.png

In mijn sfeervolle praktijkruimte in de Amsterdamse Watergraafsmeer bied ik unieke sessies in intuïtieve coaching & readings aan.

De coaching die ik aanbied, is nauw verbonden met de reading. Door af te stemmen op jouw energie, krijgen we toegang tot informatie die inzicht verschaft in de aspecten van jouw leven waarover je meer helderheid wenst. Dit kunnen dingen zijn die je diep van binnen wel weet maar niet wil zien of toegeven of waar je met de rationele kant van je brein niet bij kan. Vaak leidt dit tot diepgaande en praktische inzichten, die je kunnen ondersteunen bij het navigeren door complexe situaties, het verbeteren van relaties en het stimuleren van zowel persoonlijke als professionele groei.

Over de sessies

De sessies zijn individueel en duren ongeveer anderhalf uur. Elke sessie bestaat uit een voorgesprek, de reading zelf, een coaching-nagesprek en de afronding.

 

Tijdens het voorgesprek geef je aan op welke onderwerpen je je tijdens de reading wilt focussen. 

Dit kan variëren van algemene thema's (zoals de relatie met je ouders) tot specifieke kwesties (bijvoorbeeld een aanstaand sollicitatiegesprek).

 

Gedurende de reading stem ik af op jouw energie en de subtiele signalen die je uitzendt. Dit stelt me in staat om snel de essentie van jouw vragen te bereiken en je te begeleiden naar zelfinzicht en het begrijpen van de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

 

In het coaching-nagesprek bespreken we hoe je de opgedane inzichten praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven.

 

Sessies zijn ook mogelijk online of telefonisch, al wordt aanbevolen om de eerste sessie live in te plannen.

F-T-loge-2.jpg

Over Thomas

Naast mijn passie voor intuïtieve coaching en readings, ben ik actief als product- en interieurontwerper. 

Design en coaching lijken op het eerste gezicht misschien een ongebruikelijke combinatie, maar ze vullen elkaar aan en verrijken mijn aanpak. 

Het ontwerpwerk stelt me in staat om vorm te geven aan ideeën en ruimtes, terwijl mijn coaching gericht is op het vormgeven van persoonlijke groei en inzicht.

 

Mijn interesse in het helpen van anderen is diep geworteld. Ik kom uit een familie van hulpverleners; beide ouders waren actief in de zorgsector. Deze achtergrond heeft mijn empathische vaardigheden en intuïtie versterkt, wat essentieel is in zowel mijn ontwerp- als coachingswerk. Deze combinatie van invloeden stelt me in staat om een unieke dienstverlening aan te bieden, waarin zowel de fysieke als de emotionele behoeften van mijn cliënten worden erkend en aangepakt.

F-T-P-022-B.jpg

Testimonials

Ik heb meerdere readings bij Thomas gedaan. En ondanks dat ik best nuchter ben: ik ken niemand die zo goed kan voelen én kan aanvoelen als hij. Soms verduidelijkt hij een gevoel wat je zelf al had. Soms wijst hij je naar iets wat je vermoedde. Dan weer naar iets wat je zelf niet kon zien. Hij kijkt met jou mee en jij kijkt weer met zijn blik mee. En ineens is er ander licht op die situatie, dat contact of dat vraagstuk. Hij doet dat zonder opsmuk of ego of gedoe. Maar vol warmte. Met compassie voor jou. En met compassie voor wat en wie hij ziet.

Jeroen

Het overkomt me weleens dat mijn innerlijke gevoel ondergeschikt is aan mijn denken. Dat leidt dan tot verwarring. En wanneer ik dan uiteindelijk niet meer zeker ben mijn gedachten over bepaalde zaken of van te nemen beslissingen loop ik geleidelijk vast. Het maakt dan niet uit of het gaat om persoonlijke, professionele of andere strubbelingen. 

 

Als ik hem vraag me bij te staan geeft Thomas me op hartelijke, invoelende wijze weer handvatten om verder te gaan. Met kordate antwoorden die een subtiele drijfveer vormen zet hij me meteen weer op het goede been.  Het bijzondere daarbij is dat ik daarmee een helder beeld krijg van het gehele plaatje dat verder reikt dan de hulpvraag. Eén en één is drie, hoe fijn is dat?

 

De wijze waarop Thomas me door lastige kwesties heen leidt is immer neutraal en positief. Hierdoor ben ik vervolgens in staat gericht te anticiperen op datgene wat eerder een verwrongen blinde vlek leek. De zinvolle feedback van Thomas is zo verhelderend en effectief dat ik regelmatig zijn hulp inroep.

Annemiek

Bril en notitieboekje

Ontdek inzichten die je verder brengen in persoonlijke en professionele groei.

Neem contact op

Dank voor je bericht, ik neem snel contact met je op!

Thomas Eurlings | intuïtieve coaching & readings

Mariotteplein 41

1098 NX Amsterdam

 

coaching@thomaseurlings.nl

+31 6 50 52 42 35

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page